header

מתכון ללביבות תפוחי עץ אפויות

התפוח הוא פרי מצוין שיכול לסייע לכם לשלוט על רמות הכולסטרול בגוף ולמנוע מחלות לב. הכנה של לביבות אפויות בעזרת הפירות האהובים הללו, במקום טיגונן, הופכת את המתכון הטעים והנהדר שלפניכם לבעל ערך קלורי נמוך משמעותית ביחס ללביבות המטוגנות, וכל שולחן לחגיגי במיוחד.

זמן הכנה: 8 דקות
רמת קושי: קל
מתכון ללביבות תפוחי עץ אפויות
רכיבים ללביבות תפוחי עץ:
תפוחי עץ - 2 (ירוקים)
קינמון - ½ כפית
קמח מלא - 4 כפות (שטוחות)
גרידת לימון - מעט (מגורדת)
סוכר וניל - שקית
אופן הכנת הלביבות תפוחי עץ:
  1. חיתכו את תפוחי העץ לחצאים, הוציאו את הגרעינים וגרדו את התפוחים על פומפיה.
  2. ערבבו את גרידת התפוחים עם שאר החומרים והניחו במקרר למשך כשעה.
  3. חממו תנור ל-150° מעלות ורפדו תבנית עם נייר אפייה.
  4. צרו מהבלילה בעזרת 2 כפות לביבות דקות והניחו אותן על תבנית האפייה. שמרו על מרווח של 1 ס"מ בין לביבה ללביבה.
  5. הכניסו את התבנית לתנור ואפו את הלביבות עד שהן ישחימו קלות.
מקור: נעמה פ.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.