המתכון הבא לשייק תות ואבוקדו לא רק טעים ובריא, אלא גם נראה נפלא הודות לשכבות הצבעוניות שמרכיבות אותו. טעמו העדין של האבוקדו ומרקמו הקרמי הופכים אותו לרכיב המושלם עבור שייקים בריאים ומשביעים במיוחד. מלבד זאת, הוא מכיל שומנים לא רווים חיוניים לגוף שמסייעים בהורדה של רמות הכולסטרול הרע והעלאה של רמות הכולסטרול הטוב. בשילוב עם תותים שמכילים נוגדי חמצון, מקבלים שייק שנראה כמו קינוח שכבות טעים שלא מאכזב. לחצו כאן כדי ללמוד עוד על יתרונותיו הבריאותיים של האבוקדו.