הפרפוצ'ינו הוא למעשה קפה מוקצף וקר, במרקם קרמי עשיר ומעורר תיאבון. אף על פי שיש לו טעם נהדר, מרבית הרכיבים בו הם ללא סוכר, כך שמדובר בחלופה המועדפת למי שמנסה לשמור על משקלו. תוכלו להגיש אותו בכוסות או אפילו בצנצנות קטנות, מהן ניתן לשתות אותו עם קש.
סירופ קרמל - 1 כף
(ללא סוכר, לקישוט - ניתן להחליף בכל סירופ אחר, בהתאם לטעם)
אופן הכנת הפרפוצ'ינו:
ערבבו יחד את הקרח, הקפה, חלב השקדים, הממתיק המלאכותי ותמצית הווניל בבלנדר, עד לקבלת תערובת במרקם חלק וקטיפתי. טעמו, והוסיפו מעט קרח או חלב, בהתאם להעדפותיכם.
חלקו לשתי הכוסות, קשטו עם קצפת ורוטב קרמל והגישו מיד.