header

מתכון לקפה מוקצף דל קלוריות - פרפוצ'ינו

הפרפוצ'ינו הוא למעשה קפה מוקצף וקר, במרקם קרמי עשיר ומעורר תיאבון. אף על פי שיש לו טעם נהדר, מרבית הרכיבים בו הם ללא סוכר, כך שמדובר בחלופה המועדפת למי שמנסה לשמור על משקלו. תוכלו להגיש אותו בכוסות או אפילו בצנצנות קטנות, מהן ניתן לשתות אותו עם קש.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לקפה מוקצף דל קלוריות - פרפוצ'ינו מקור תמונה: Debbie Tingzon
רכיבים לפרפוצ'ינו:
קוביות קרח - 3 כוסות
קפה נמס - 1 כוס (חזק ומצונן)
חלב שקדים - ½ כוס (בטעם וניל או חלב בטעם האהוב עליכם)
סטיביה - לפי הטעם (או כל ממתיק מלאכותי אחר)
תמצית וניל - ½ כפית (רשות)
קצפת - 2 כפות (לקישוט - צמחית או חלבית)
סירופ קרמל - 1 כף (ללא סוכר, לקישוט - ניתן להחליף בכל סירופ אחר, בהתאם לטעם)
אופן הכנת הפרפוצ'ינו:
  1. ערבבו יחד את הקרח, הקפה, חלב השקדים, הממתיק המלאכותי ותמצית הווניל בבלנדר, עד לקבלת תערובת במרקם חלק וקטיפתי. טעמו, והוסיפו מעט קרח או חלב, בהתאם להעדפותיכם.
  2. חלקו לשתי הכוסות, קשטו עם קצפת ורוטב קרמל והגישו מיד.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.