מנת הדגל ההונגרית הזו היא חביבת הקהל בכל ארוחה, ולא קשה להבין מדוע. עם עוף רך ואדמוני שמקבל את צבעו מהפפריקה, קשה שלא לקחת עוד ועוד מן המנה הזו, המוגשת לצד אורז או לחם טרי.
אופן הכנת התבשיל עוף:
-
ערבבו יחד את המלח והפלפל, ועסו אותם לתוך העוף.
-
חממו שמן בסיר גדול על להבה בינונית-גבוהה והכניסו לתוכו את שוקי העוף. טגנו את השוקיים עד שהן ישחימו.
-
העבירו את העוף השחום לצלחת עמוקה, חתכו את הפלפל האדום לקוביות ואת הבצל לרצועות, והכניסו אותם לסיר. כסו את הסיר ואפשרו לרכיבים להתבשל במשך 10 דקות.
-
הסירו את המכסה מהסיר, הוסיפו את הפפריקה, וערבבו במשך 30 שניות.
מקור תמונה:
Emily Carlin
-
הכניסו את העוף חזרה לסיר, ערבבו היטב והוסיפו את ציר העוף. בשלו עד לריכוך העוף, כ-30 דקות.
-
הוסיפו לסיר את הקמח, ערבבו היטב ובשלו במשך 5-10 דקות נוספות. הגישו חם.