header

מתכון לתבשיל עוף בפפריקה

מנת הדגל ההונגרית הזו היא חביבת הקהל בכל ארוחה, ולא קשה להבין מדוע. עם עוף רך ואדמוני שמקבל את צבעו מהפפריקה, קשה שלא לקחת עוד ועוד מן המנה הזו, המוגשת לצד אורז או לחם טרי.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 3
רמת קושי: קל
מתכון לתבשיל עוף בפפריקה
רכיבים לתבשיל עוף:
שמן - 1 כף
בצל - 1 (גדול)
פלפל אדום - 1 (מתוק)
פפריקה - ¼ כוס
מלח - ½ כפית
פלפל שחור - ½ כפית
קמח - ½1 כפות
אופן הכנת התבשיל עוף:
  1. ערבבו יחד את המלח והפלפל, ועסו אותם לתוך העוף.
  2. חממו שמן בסיר גדול על להבה בינונית-גבוהה והכניסו לתוכו את שוקי העוף. טגנו את השוקיים עד שהן ישחימו.
  3. העבירו את העוף השחום לצלחת עמוקה, חתכו את הפלפל האדום לקוביות ואת הבצל לרצועות, והכניסו אותם לסיר. כסו את הסיר ואפשרו לרכיבים להתבשל במשך 10 דקות.
  4. הסירו את המכסה מהסיר, הוסיפו את הפפריקה, וערבבו במשך 30 שניות. preperation מקור תמונה: Emily Carlin
  5. הכניסו את העוף חזרה לסיר, ערבבו היטב והוסיפו את ציר העוף. בשלו עד לריכוך העוף, כ-30 דקות.
  6. הוסיפו לסיר את הקמח, ערבבו היטב ובשלו במשך 5-10 דקות נוספות. הגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.