כולם אוהבים פיצה, אבל לפעמים המחיר הקלורי הוא גבוה מכדי שנוכל להרשות לעצמנו לאכול מגש. לעומת זאת, נגיסי הקינואה הבאים שלפניכם הם תענוג בריא ותחליף מעולה לפיצה שישאיר את כל מי שיטעמם מהם בהלם, כיוון שהם פשוט טעימים מכדי להיות אמיתיים!
רכיבים לנגיסוני קינואה וגבינה:
אופן הכנת נגיסוני קינואה וגבינה:
-
הכניסו את הקינואה לסיר עם 2 כוסות מים והביאו לרתיחה.
-
לאחר מכן, בשלו את הקינואה במשך 20 דקות עד להתרככותה.
-
ערבבו היטב את כל המרכיבים עם הקינואה (מלבד המטבל) בקערה גדולה.
-
מלאו תבנית מאפינס משומנת בבלילה, ודחסו אותה היטב בתוך התבנית.
-
אפו כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180° מעלות. צננו כ-10 דקות לפני ההגשה.
-
הגישו לצד רוטב פיצה.
טיפ השף:
המטבל המומלץ ביותר למנה הזו הוא רוטב פיצה, אך אפשר להגיש גם עם פסטו, שמן זית עם חומץ בלסמי, או כל מטבל אחר מהמטבח האיטלקי.
מקור: אלי אהרון