את המנה הזו לא לוקח זמן רב להכין והיא משלבת את טעמם הנהדר של פירות ההדר המתובלים עם העוף בתנור. זוהי הזדמנות מושלמת לתת מקום לטעימה ראשונה לפירות של החורף במנות שאתם מכינים.
אופן הכנת העוף הצלוי:
-
הניחו את העוף בתבנית אפייה והוסיפו לו את מיץ התפוזים, הדבש, שמן הזית, השום, הכוסברה, הכמון והכורכום. ערבבו את הכל וכסו את העוף בתערובת.
-
הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם.
-
כסו את העוף עם ניילון נצמד והניחו במקרר למשך שעה.
-
לאחר שעה, חממו תנור ל-180° מעלות.
-
הניחו את חתיכות התפוזים מעל חתיכות העוף והכניסו אותם לתנור יחד עם התערובת למשך 45 דקות, או עד שהעוף משחים.
-
פזרו בצל ירוק קצוץ מעל והגישו.
מקור: קרן מיטלמן