עם המנה הבאה תוכלו להרשים בכל אירוח או ארוחה משפחתית, ותזכו בשלל מחמאות לאור המרק המקורי והנפלא הזה שהארומה החמימה שלו תנעים את כל הבית.
אופן הכנת המרק בשר:
-
חממו את השמן בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה, הוסיפו את בשר הבקר, בשלו אותו במשך 5 דקות או עד שיקבל גוון חום אחיד והניחו אותו בצד.
-
הכניסו לסיר בצל, טימין, סלרי, גזר, עלה דפנה ושום, בשלו במשך 3 דקות או עד שיתחילו לקבל גוון חום. לאחר מכן הוסיפו קינמון ובשלו במשך 30 שניות. הוסיפו ציר בקר ו-3 כוסות מים, הביאו את הסיר לרתיחה והחזירו את בשר הבקר לסיר.
-
הנמיכו את האש לבינונית-נמוכה, כסו את הסיר והניחו למרק להתבשל במשך שעה או עד שהבשר יתרכך.
-
הוסיפו את גריסי הפנינה והמתינו שהסיר ירתח. לאחר מכן המתינו 40-30 דקות לערך או עד שהגריסים יתרככו.
-
הוסיפו את השעועית, ערבבו היטב ובשלו אותה במשך 5 דקות או עד שתתרכך.
-
צקו את המרק לקערות. תוכלו לקשט את המנות עם גבעולי טימין נוספים והגישו.
מקור: טובה ק.