לביבות הכרובית הפריכות האלה מומלצות במיוחד לצד מטבל גבינת שמנת שתלמדו להכין בעצמכם, ואחרי שתיקחו מהן את הביס הראשון לא תרצו להפסיק.
למתכונים נוספים מהבלוג "יפצ'וק מבשלת ואופה"
מקור תמונה:
yafchuk
אופן הכנת הלביבות:
-
העבירו את הכרובית לסיר, הוסיפו לה כפית מלח ובשלו עד לריכוך חלקי, כ-20 דקות.
סננו את הכרובית וצננו אותה למשך כ-5 דקות.
-
העבירו את הכרובית למעבד מזון וטחנו אותה, לא דק מדי.
-
הוסיפו את הביצים, הקמח, פירורי הלחם, המלח, הפלפל והבצל הירוק לכרובית שטחנתם.
ערבבו עד שתקבלו תערובת אחידה ויציבה.
-
חממו שמן בסיר רחב, צרו לביבות מהתערובת והניחו בעדינות בסיר. טגנו עד להשחמה (אל תגעו בלביבה עד שתתייצב על מנת שלא תתפרק). הפכו את הלביבות לצד השני והמשיכו לטגן עד להזהבה. לבסוף העבירו את הלביבות לצלחת עם נייר סופג.
אופן הכנת המטבל גבינה:
-
הוסיפו לגבינה מי סודה וערבבו היטב.
-
תבלו את הגבינה במלח, פלפל שום ולימון, הוסיפו מלפפון וערבבו.
מקור תמונה:
yafchuk
מקור: יפה ימין