את הלביבות האלה מומלץ להגיש לצד מרק חלבי. הן קלות, אווריריות ורכות במיוחד, ומומלץ לנסות אותן גם בשבועות ולא רק בחנוכה.
למתכונים נוספים מהבלוג "במטבח עם שפרה".
מקור תמונה:
shifra-l
אופן הכנת הלביבות גבינה:
-
כשעה לפני תחילת ההכנה, שפכו את כל הגבינות למסננת, הניחו את המסננת מעל לקערה ותנו לנוזלים המיותרים להתנקז.
-
העבירו את כל המרכיבים לקערה וערבבו היטב.
-
חממו את השמן במחבת שטוחה וטגנו את הלביבות עד להזהבה משני הצדדים. לבסוף העבירו אותן לצלחת עם נייר סופג.
מקור תמונה:
shifra-l
טיפ השף:
מומלץ להגיש את הלביבות חמות עם ירקות בצד או ליד מרק חלבי.
מקור: במטבח עם שפרה