הצורה הקפיצית של הנקניקיות לא רק הופכת אותן למשעשעות ומקוריות, היא גם מתאימה במיוחד לתפיסה מושלמת של כל הרטבים והתוספות בלחמנייה.
אופן הכנת הנקניקיות קפיץ:
-
הפשירו את הנקניקיות ושפדו אותן לאורכן על שיפוד עץ.
-
השתמשו בסכין חדה כדי לחרוץ חריץ ארוך ומתמשך הנע סביב הנקניקייה. הניחו לסכין להגיע עד לשיפוד, סובבו את הנקניקייה והתקדמו אט אט ביצירת חריץ אחד רצוף לכל לאורכה.
-
צלו את הנקניקיות על הגריל או במחבת, ופתחו אותן מעט כדי לאפשר לחום לבשל אותן גם מבפנים.
-
הנקניקייה הקפיצית מתאימה בדיוק ללחמנייה, ותופסת בצורה מושלמת את הרטבים.
מקור: אביבה בלום