אורלי מציינת שט"ו בשבט הוא אחד החגים האהובים עליה, ולמרות שאת העוגה הזו כדאי להכין בחג הזה, יתכן שתרצו להכין אותה במשך כל השנה. זהו מתכון בסיסי שתוכלו לשלב בו אי אילו פירות ואגוזים שתרצו.
ערבבו את האגוזים ואת הפירות היבשים בקערה אחת יחד עם 2 כפות קמח (זה עוזר להפריד בין חתיכות הפירות היבשים, וגם עוזר להם לא לשקוע לתחתית העוגה). הניחו את הקערה בצד.
מקור תמונה: brwsugar
במיקסר עם וו גיטרה, עבדו יחד את החמאה, הסוכר, המלח, הווניל וקליפת התפוז לתערובת אחידה.
מקור תמונה: brwsugar
הוסיפו את הביצים, בכל פעם ביצה אחת. מדי פעם נקו את הדפנות בעזרת מרית.
הוסיפו את הקמח ואת השמנת המתוקה לסירוגין. היזהרו מערבוב יתר.
העבירו לקערה גדולה יותר וערבבו פנימה את הפירות היבשים והאגוזים, עד שהם מתפזרים בצורה אחידה.
מקור תמונה: brwsugar