העניקו למשפחתכם מנה חמה שגדושה בבריאות ובטעם נפלא, שתיתן להם כוחות מחודשים גם בימי החורף הקרירים.
אופן הכנת המרק כרוב-על:
-
הניחו סיר גדול על להבה בינונית-גבוהה ושמנו אותו עם שמן זית. הוסיפו בצל ושום ובשלו אותם עד שיתרככו.
-
הוסיפו כרוב על ובשלו במשך 3-2 דקות.
-
לאחר מכן הוסיפו מים, עגבניות, תפוחי אדמה, שעועית, בזיליקום ופטרוזיליה. ערבבו היטב את הרכיבים ובשלו על להבה בינונית במשך 25 דקות, או עד שתפוחי האדמה יתבשלו. לבסוף, תבלו בפלפל ומלח לפי הטעם.
-
צקו את המרק לקערות והגישו.
מקור: בלה ר.