header

מתכון למאפינס גבינת פטה ותרד

אין צורך באירוע מיוחד כדי ליהנות ממאפינס חמים ונימוחים שהם גם בריאים וגם משביעים. גבינת הפטה המלוחה והתרד יוצרים שילוב נהדר של טעמים שיפתחו לכם את הבוקר או יסיימו את היום עם טיפ נפלא, ואין לי ספק שאתם תתענגו על כל ביס ולא תפסיקו לפאר את המתכון הזה.
 
זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 12
רמת קושי: קל
מתכון למאפינס גבינת פטה ותרד
רכיבים למאפינס תרד:
קמח - 2 כוסות
אבקת אפייה - 1 כפית
חלב - 1 כוס
שמן - ½ כוס
מלח - ½ כפית
עלי תרד - 250 גר' (חלוטים)
גבינת פטה - 100 גר' (חתוכה לקוביות)
אופן הכנת המאפינס תרד:
  1. חממו מראש תנור אפייה ל-180°.
  2. ערבבו בתוך קערה גדולה את כל המרכיבים, מלבד עלי התרד וגבינת הפטה, והקציפו עד לקבלת מרקם חלק וקטיפתי.
  3. הוסיפו לבלילה את עלי התרד וקוביות הפטה וערבבו ביסודיות.
  4. שמנו קלות תבנית מאפינס ופזרו את הבלילה בתוכה באופן שווה. preperation
  5. אפו בתנור במשך 20 דקות עד להזהבה. ניתן להיעזר בקיסם שיניים כדי לבדוק אם המאפינס מוכנים. מומלץ להגיש חם!
מקור: יעל בר
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.