אין צורך באירוע מיוחד כדי ליהנות ממאפינס חמים ונימוחים שהם גם בריאים וגם משביעים. גבינת הפטה המלוחה והתרד יוצרים שילוב נהדר של טעמים שיפתחו לכם את הבוקר או יסיימו את היום עם טיפ נפלא, ואין לי ספק שאתם תתענגו על כל ביס ולא תפסיקו לפאר את המתכון הזה.
אופן הכנת המאפינס תרד:
-
חממו מראש תנור אפייה ל-180°.
-
ערבבו בתוך קערה גדולה את כל המרכיבים, מלבד עלי התרד וגבינת הפטה, והקציפו עד לקבלת מרקם חלק וקטיפתי.
-
הוסיפו לבלילה את עלי התרד וקוביות הפטה וערבבו ביסודיות.
-
שמנו קלות תבנית מאפינס ופזרו את הבלילה בתוכה באופן שווה.
-
אפו בתנור במשך 20 דקות עד להזהבה. ניתן להיעזר בקיסם שיניים כדי לבדוק אם המאפינס מוכנים. מומלץ להגיש חם!
מקור: יעל בר