המתכון הזה יספק לכם פנקייקים אווריריים, עבים וטעימים להפליא, עם תוספת של פרוביוטיקה שתועיל לבריאותכם. כדי להפוך אותם לבריאים אף יותר מומלץ שלא להשתמש בחלמון הביצה, אולם ההחלטה הזו נשארת לשיקולכם.
אופן הכנת הפנקייק:
-
העבירו לקערה את היוגורט וערבבו אותו עד שהוא חלק וקרמי. שברו לתוכו ביצה והמשיכו לערבב עד שהרכיבים משתלבים היטב יחדיו. התערובת שתצא לכם אמורה להיות בעלת צבע צהוב בהיר ומעט גבשושית.
-
בקערה נפרדת, ערבבו את הקמח עם אבקת הסודה לשתייה.
-
העבירו את תערובת היוגורט לקערת הקמח וערבבו היטב – התערובת תהיה סמיכה מאוד.
-
רססו שמן על מחבת, הניחו אותו על אש בעצמה בינונית-גבוהה והעבירו אליה כף מהתערובת.
-
הפכו את הפנקייק כשהוא מתחיל לבעבע מעט. טגנו אותו עד שהוא משחים משני צדיו והגישו לצד סירופ מייפל או פירות.