הדגנים השוקולדיים פותחים את הבוקר בצורה מושלמת, ובגרסת המתכון הזה מכינים אותם עם קקאו בלבד, כך שאתם שומרים על הבריאות.
אופן הכנת הקוקו פאפס:
-
הכניסו את כל המרכבים לקערה גדולה וערבבו אותם בעזרת מיקסר. בהתחלה תערובת הבצק תתפורר בקלות אבל אחרי ערבוב מספיק ארוך היא תתאחד.
-
הכינו כדוריות קטנות בגודל אוכמניות בעזרת האצבעות שלכם והניחו אותם על מגש אפייה מכוסה בנייר.
-
אפו בתנור שחומם מראש ל-180° מעלות למשך 15 דקות.
-
הוציאו את המגש מהתנור והניחו לכדורים להתקרר עד שהם מגיעים לטמפרטורת החדר.
-
העבירו את הכדורים למיכל אטום והם יישארו טריים למשך שבוע ימים.
מקור: רונית גוזלן