אם עוד לא ניסיתם כרובית מוקרמת, אתם הולכים ליהנות מהמנה הזאת. היא ממלאת ומשביעה מבלי להיות כבדה כמו מנת פסטה למשל.
אופן הכנת הכרובית המוקרמת:
-
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת ומטגנים את הבצל הקצוץ עד שהוא מזהיב.
-
מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים למשך דקה נוספת. מוסיפים את קמח הקוקוס ומערבבים כ-5 דקות עד שהכל מקבל גוון זהוב.
-
מוסיפים את חלב הקוקוס, החרדל והמלח, ומערבבים עד שהתערובת מתחילה לרתוח.
-
מסירים את המחבת מהאש, מוסיפים את הצ'דר והכרובית, ומערבבים היטב.
-
מעבירים לתבנית אפייה ומוסיפים את הפרמז'ן, זרעי הפשתן ושתי כפות החמאה שנותרו.
-
אופים בתנור עד שהגבינה מתחילה לבעבע (כ-30 דקות).
מקור: דורית פ.