תבשיל חם הוא רעיון נהדר לימים קרים, ועם המנה הבאה, כולם יבקשו מכם את המתכון! האפרסמונים הכתמתמים גדלים כעת וניתן ליהנות מהם לא רק כפרי טעים אלא גם כחלק מתבשילים עם בשר.
אופן הכנת התבשיל בקר:
-
חממו את השמן בסיר גדול על להבה בינונית-גבוהה וצלו את זרעי הכמון במשך כחצי דקה.
-
הוסיפו לסיר בצל קצוץ ואת הפלפלים הירוקים. בשלו עד שהבצל מזהיב. הוסיפו את חתיכות האפרסמונים, ערבבו היטב, הוסיפו את הבשר הטחון וערבבו שוב עד לאיחוד הרכיבים.
מקור תמונה:
David Jones
-
כסו את הסיר, הנמיכו את הלהבה לנמוכה-בינונית למשך 15 דקות וערבבו מדי פעם.
-
הוסיפו את כל התבלינים, את העגבניות הכתושות ואת ציר העוף, וערבבו היטב. הוסיפו את המים וכסו את הסיר למשך 10 דקות נוספות או עד שהאפרסמונים יתרככו מעט. כבו את הסיר והגישו חם.