בישול קדירה עם בירה זו דרך נהדרת לבשל בשר בקר, וכך ניתן להגיע לתוצאות מרשימות ביותר של טעמים מיוחדים לצד רכות הבשר שפשוט נמס בפה. בנוסף לכך, בישולו האיטי של הבשר לצד הבירה יטמיע בו את טעמה החזק ויקנה לכל התבשיל שלכם ריח מר ומתקתק שרק יגרום לכם לשים ממנו עוד ועוד על הצלחת.
אופן הכנת התבשיל קדירה:
-
חממו את השמן בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה, הוסיפו את בשר הקדירה, בשלו אותו עד להשחמתו ולאחר מכן הניחו אותו בצלחת בצד.
-
הוסיפו את הבצל הקצוץ לסיר, ערבבו אותו במשך 2-3 דקות עד שיתרכך ולאחר מכן הוסיפו את השום הכתוש לבישול נוסף של כדקה.
-
כעת, צקו אל הסיר את ציר העוף והבירה ערבבו מעט ולאחר מכן הוסיפו את רסק העגבניות, הפפריקה, המלח, הפלפל, הסוכר ואת רוטב הווסטרשייר או הסויה. לאחר כדקה של בישול נוסף, החזירו אל התערובת את בשר הקדירה והניחו למרכיבים להתבשל במשך כשעתיים על אש נמוכה. אם במהלך הבישול ישנו חשש שהתבשיל מתייבש, הוסיפו את 2 כוסות המים הנותרות.
-
הוסיפו את הגזרים ואת תפוחי האדמה ובשלו את התערובת כ-30 דקות נוספות. כבו את הלהבה, הניחו למנה להצטנן מעט ובתיאבון!