header

מתכון לתבשיל קדירת בקר בבירה

בישול קדירה עם בירה זו דרך נהדרת לבשל בשר בקר, וכך ניתן להגיע לתוצאות מרשימות ביותר של טעמים מיוחדים לצד רכות הבשר שפשוט נמס בפה. בנוסף לכך, בישולו האיטי של הבשר לצד הבירה יטמיע בו את טעמה החזק ויקנה לכל התבשיל שלכם ריח מר ומתקתק שרק יגרום לכם לשים ממנו עוד ועוד על הצלחת.
זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לתבשיל קדירת בקר בבירה מקור תמונה: thepioneerwoman
רכיבים לתבשיל קדירה:
שמן זית - 3 כפות
בשר בקר - 2 ק"ג (לבישול ארוך)
בצל - 1 (גדול, קלוף וחתוך לקוביות)
שיני שום - 3 (כתושות)
בירה לבנה - ½1 כוסות
ציר עוף - 5 כוסות (מתכון לציר עוף , או 5 כוסות מים מעורבבות עם 4 כפיות אבקת מרק עוף)
רוטב ווסטרשייר - 1 כף (ניתן להמיר ברוטב סויה)
רסק עגבניות - 2 כפות
פפריקה - ½ כפית
מלח - ½ כפית
פלפל שחור - 1 כפית
סוכר - 1 כפית
גזרים - 4 (קלופים וקצוצים גס)
תפוחי אדמה - 4 (קלופים וחתוכים לרבעים)
מים - 2 כוסות (נוספות - להוספה במידת הצורך)
אופן הכנת התבשיל קדירה:
  1. חממו את השמן בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה, הוסיפו את בשר הקדירה, בשלו אותו עד להשחמתו ולאחר מכן הניחו אותו בצלחת בצד.
  2. הוסיפו את הבצל הקצוץ לסיר, ערבבו אותו במשך 2-3 דקות עד שיתרכך ולאחר מכן הוסיפו את השום הכתוש לבישול נוסף של כדקה.
  3. כעת, צקו אל הסיר את ציר העוף והבירה ערבבו מעט ולאחר מכן הוסיפו את רסק העגבניות, הפפריקה, המלח, הפלפל, הסוכר ואת רוטב הווסטרשייר או הסויה. לאחר כדקה של בישול נוסף, החזירו אל התערובת את בשר הקדירה והניחו למרכיבים להתבשל במשך כשעתיים על אש נמוכה. אם במהלך הבישול ישנו חשש שהתבשיל מתייבש, הוסיפו את 2 כוסות המים הנותרות.
  4. הוסיפו את הגזרים ואת תפוחי האדמה ובשלו את התערובת כ-30 דקות נוספות. כבו את הלהבה, הניחו למנה להצטנן מעט ובתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.