מלבד היותו אוכל מחמם, מפנק ומנחם, תבשיל הקדירה הנהדר הבא הוא הזדמנות נפלאה ליהנות גם ממגוון יתרונותיה הבריאותיים השונים של הדלעת. הדלעת מהווה מקור נהדר לוויטמין A, וויטמין C ועשירה בסיבים תזונתיים שונים, ובשילוב בשר הבקר תקבלו מנה מלאה בטעמים מיוחדים שיגרמו לאורחים שלכם לדרוש ממנה עוד ועוד.
אופן הכנת התבשיל בשר:
-
חממו את השמן בסיר גדול על אש בינונית ובשלו את הבצל עד שיזהיב מעט. לאחר מכן, הוסיפו את בשר הקדירה ותבלו את התערובת במלח ובפלפל.
-
הוסיפו אל הסיר את היין האדום, השום, האורגנו, הטימין, עלה הדפנה, ציר מרק העוף ורסק העגבניות ובשלו את התערובת במשך כשעתיים.
-
עם תום הבישול הראשוני, הוסיפו את הדלעת, הגזר, הסלרי ותפוחי האדמה ובשלו כ-45 דקות נוספות או עד שהירקות יתרככו לחלוטין.
-
העבירו לצלחות והגישו חם.
טיפ השף:
את המנה ניתן לאכול כפי שהיא או להגיש יחד עם אורז. בתיאבון!