האוכל המקסיקני תמיד מצליח להחיות ולגוון את שולחן הארוחה, והמתכון הבא גם ישדרג את שאריות העוף שאולי יש לכם במקרר בהצלחה מרובה.
אופן הכנת הטוסטדה עוף:
-
חממו תנור מראש ל-200 מעלות.
-
רפדו תבנית בנייר אפייה. רססו את הטורטיות משני צדן בשמן, הניחו על התבנית ואפו במשך 8 דקות, עד לקבלת טורטיות פריכות.
-
תבלו את האבוקדו עם מיץ לימון ומלח.
-
מרחו את הטורטיות בממרח השעועית, הוסיפו עוף ואת האבוקדו המתובל.
-
החזירו את הטורטיות לתנור ואפו עד שכל הרכיבים יתחממו, כ-10 דקות לערך. לבסוף, קשטו כל טורטייה בחסה וסלסה והגישו.
טיפ השף:
ניתן לקשט בזיתים שחורים ועשבי תיבול לפי העדפתכם.
מקור: רעות.ד