header

מתכון לעוף, אבוקדו וטורטייה - טוסטדה

האוכל המקסיקני תמיד מצליח להחיות ולגוון את שולחן הארוחה, והמתכון הבא גם ישדרג את שאריות העוף שאולי יש לכם במקרר בהצלחה מרובה

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לעוף, אבוקדו וטורטייה - טוסטדה
רכיבים לטוסטדה עוף:
תרסיס שמן - לשימון הטורטיות
אבוקדו - 2 (מגולענים וחתוכים דק)
מיץ לימון - 1 כף (סחוט טרי)
מלח - ½ כפית
שעועית - 1 כוס (מבושלת, מטוגנת ומעוכה)
עוף מבושל - 2 כוסות (מגורד, ללא עצמות ועור)
חסה - 2 כוסות (קצוצה דק)
אופן הכנת הטוסטדה עוף:
  1. חממו תנור מראש ל-200 מעלות.
  2. רפדו תבנית בנייר אפייה. רססו את הטורטיות משני צדן בשמן, הניחו על התבנית ואפו במשך 8 דקות, עד לקבלת טורטיות פריכות. preperation
  3. תבלו את האבוקדו עם מיץ לימון ומלח.
  4. מרחו את הטורטיות בממרח השעועית, הוסיפו עוף ואת האבוקדו המתובל.
  5. החזירו את הטורטיות לתנור ואפו עד שכל הרכיבים יתחממו, כ-10 דקות לערך. לבסוף, קשטו כל טורטייה בחסה וסלסה והגישו.
טיפ השף:
ניתן לקשט בזיתים שחורים ועשבי תיבול לפי העדפתכם.
מקור: רעות.ד
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.