אם אתם מעוניינים במנה מקורית ומרשימה במיוחד שתפתיע את המשפחה או האורחים, המתכון הבא ללא ספק יעשה את העבודה. במקביל, את הרעיון של כוסות החסה שמופיע כאן תוכלו לאמץ לשימוש במתכונים נוספים, וכך תוכלו לגוון ולשדרג מאכלים שדורשים לחם, לחמנייה או טורטייה.
אופן הכנת הסלט עוף:
-
הניחו מחבת על להבה בינונית והכניסו לתוכה את השקדים. בחשו לעתים קרובות, עד לקבלת גוון זהוב. הסירו את המחבת מהאש והניחו לה להתקרר במשך 5 דקות.
-
הכניסו אל קערה גדולה מיונז, אבקת קארי, פפריקה, בצל ירוק, צימוקים ואת השקדים שטיגנתם וערבבו היטב. לאחר מכן, הוסיפו את חתיכות העוף וערבבו היטב עד שהעוף יהיה מצופה מכל עבר. תבלו בפלפל ומלח לפי הטעם.
-
סדרו את עלי החסה על מגש כך שיקבלו צורה קעורה, מלאו כל עלה ב-2 כפות מתערובת העוף והגישו.
מקור: רעות.ד