הישר מן המטבח האמריקאי מגיע אלינו פאי הדלעת המפורסם – הדרך הנפלאה ביותר בה תוכלו לנצל את טעמה המתוק של הדלעת ולהפוך אותה לקינוח חם ומנחם לערבי החורף הקרים.
מקור תמונה:
Patricia
אופן הכנת הפאי דלעת:
-
חממו את התנור ל-200 מעלות.
-
הקציפו את הביצים והחלמון בקערה גדולה והוסיפו אל תוך הבלילה את הסוכר החום, הסוכר הלבן, קורט מלח, קינמון, ג'ינג'ר, אגוז מוסקט, הל וגרידת לימון.
-
הוסיפו 2 כוסות של מחית הדלעת יחד עם השמנת המתוקה אל הקערה הגדולה והקציפו את כל הרכיבים יחד ליצירת בלילה אחידה.
-
הניחו את הבצק הפריך בתבנית אפייה, צקו עליו את הבלילה והכניסו לתנור שחומם מראש למשך 15 דקות.
-
לאחר כן, הנמיכו את הטמפרטורה של התנור ל-180 מעלות והמתינו בין 45-55 דקות נוספות.
-
הוציאו את הפאי מהתנור, הניחו לו להצטנן, פרסו והגישו.
אופן הכנת המחית דלעת:
-
קלפו דלעת ובשלו אותה בסיר גדול עם מים והמתינו עד שתתרכך לחלוטין.
-
הוציאו את הדלעת מהסיר, סננו את המים וטחנו ידנית עד לקבלת מחית סמיכה.