עם המתכון הבא תוכלו להכין מנת תפוחי אדמה קלה ומזינה, המתאימה כמנת פתיחה או כתוספת נחמדה למנה עיקרית.
רכיבים לתפוחי אדמה המטוגנים:
אופן הכנת התפוחי אדמה המטוגנים:
-
חממו את החמאה המזוקקת בתוך מחבת עד שהיא מתחילה להימס, הוסיפו את זרעי החרדל והשום וטגנו עד שהם משחימים חלקית.
-
הוסיפו את קוביות תפוח האדמה, יחד עם המלח, הכורכום והפטרוזיליה.
-
טגנו על להבה נמוכה-בינונית וערבבו מדי פעם, עד שתפוחי האדמה יהיו רכים וחרוכים, 5-10 דקות.
-
הסירו את המחבת מהכיריים, העבירו את קוביות תפוחי האדמה לקערה והגישו.
מקור: לילי,ע