מתלבטים מה להכין לארוחת הצהריים – מנת דג טובה או סלט עשיר? בעזרת המתכון הבא לא תצטרכו יותר להתלבט, כי הוא משלב בין השניים ועושה זאת נהדר! בנוסף לטעמו הנפלא, יש בו הרינג שיעשיר את גופכם בוויטמין D, בכמות של 214 יב"ל ל-100 גרם, מה שהופך את כל המנה הזו למשתלמת במיוחד. אז הקדישו 10 דקות מיומכם להכנת המתכון הנהדר הבא.
מקור תמונה:
cnz
רכיבים למתכון לסלט עם דג הרינג:
אופן הכנת המתכון לסלט עם דג הרינג:
-
ערבבו בקערה בגודל בינוני את הבצל, המלח, החרדל ומיץ הלימון, והניחו אותה בצד.
-
הניחו את תפוחי האדמה בסיר מים לא מומלחים. כסו את הסיר, הרתיחו את המים ובשלו את תפוחי האדמה למשך כ-12 דקות, או עד שהם יהיו מבושלים ומספיק רכים.
-
סננו את המים החוצה ותנו לתפוחי האדמה להתקרר מעט.
-
חתכו את תפוחי האדמה לעיגולים בעובי של ½1 ס"מ.
-
שפכו את שמן הזית מעל קערת הבצל. הוסיפו אליה את תפוחי האדמה וערבבו עד שהם יכוסו לחלוטין.
-
הוסיפו את הדג ועשבי התיבול, וערבבו עד שכל המרכיבים יכוסו זה בזה.
-
הגישו מיד לשולחן כדי לשמור על חום המנה. שיהיה בתיאבון!