header

מתכון לסלט עם דג הרינג

מתלבטים מה להכין לארוחת הצהריים – מנת דג טובה או סלט עשיר? בעזרת המתכון הבא לא תצטרכו יותר להתלבט, כי הוא משלב בין השניים ועושה זאת נהדר! בנוסף לטעמו הנפלא, יש בו הרינג שיעשיר את גופכם בוויטמין D, בכמות של 214 יב"ל ל-100 גרם, מה שהופך את כל המנה הזו למשתלמת במיוחד. אז הקדישו 10 דקות מיומכם להכנת המתכון הנהדר הבא.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לסלט עם דג הרינג מקור תמונה: cnz
רכיבים למתכון לסלט עם דג הרינג:
בצל - 1 (קטן מאוד, חתוך לקוביות)
מלח - ¼ כפית
חרדל דיז'ון - 1 כפית
מיץ לימון - 1 כפית
תפוחי אדמה - 500 גרם (כ-8 קטנים, בגודל שווה, מקורצפים ולא מקולפים)
שמן זית - 2 כפות
פילה הרינג מעושן - 200 גרם (נטולי עצמות וחתוכים לנגיסים)
פטרוזיליה - חופן קטן (קצוץ, אפשר להחליף בכוסברה)
אופן הכנת המתכון לסלט עם דג הרינג:
  1. ערבבו בקערה בגודל בינוני את הבצל, המלח, החרדל ומיץ הלימון, והניחו אותה בצד.
  2. הניחו את תפוחי האדמה בסיר מים לא מומלחים. כסו את הסיר, הרתיחו את המים ובשלו את תפוחי האדמה למשך כ-12 דקות, או עד שהם יהיו מבושלים ומספיק רכים.
  3. סננו את המים החוצה ותנו לתפוחי האדמה להתקרר מעט.
  4. חתכו את תפוחי האדמה לעיגולים בעובי של ½1 ס"מ.
  5. שפכו את שמן הזית מעל קערת הבצל. הוסיפו אליה את תפוחי האדמה וערבבו עד שהם יכוסו לחלוטין.
  6. הוסיפו את הדג ועשבי התיבול, וערבבו עד שכל המרכיבים יכוסו זה בזה.
  7. הגישו מיד לשולחן כדי לשמור על חום המנה. שיהיה בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.