header

מתכון לסלט תפוחי אדמה מקסיקני נהדר

אוהבים תפוחי אדמה ומחפשים סלט טעים שאפשר להכין עימם? רגע לפני שאתם מתפתים להכין צ'יפס – מנה שאנחנו חוטאים לקרוא לה "סלט תפוחי אדמה" כדי להרגיש מעט יותר בריאים – כדאי שתכירו את המתכון הזה. הכינו את הסלט החלבי העשיר הזה שמגיע אלינו הישר ממקסיקו ולכן הופך כל ארוחה – גם את זו הפשוטה שאתם אוכלים מדי ערב – למעט יותר מיוחדת.

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 10
רמת קושי: קל
מתכון לסלט תפוחי אדמה מקסיקני נהדר מקור תמונה: tasteofhome
רכיבים למתכון לסלט תפוחי אדמה מקסיקני:
תפוחי אדמה - כ-4 ק"ג (קלופים וחתוכים לקוביות בעובי של כ-½1 ס"מ)
מלח - 1 כף (מחולקת)
שעועית שחורה - 425 גרם (שטופה ומסוננת)
פלפל חלפיניו - 110 גרם (קצוץ)
כוסברה - 2 כפות (קצוצה)
שמנת חמוצה - 180 גרם (¾ כוס)
מיונז - ¾ כוס
מיץ ליים - 2 כפות
צ'ילי צ'יפוטלה טחון - 1 כפית (אפשר להחליף ב-2 כפיות אבקת צ'ילי)
כמון טחון - ½ כפית
אבקת שום - ¼ כפית
אופן הכנת המתכון לסלט תפוחי אדמה מקסיקני:
  1. חממו מראש את התנור ל-220 מעלות.
  2. הניחו את קוביות תפוחי האדמה בתבנית אפייה משומנת בגודל של 25X38 ס"מ, ושפכו מעליה את שמן הקנולה.
  3. בזקו מעל ½ כפית מהמלח ואת הפלפל השחור, ועסו מעט את התבלינים על גבי תפוחי האדמה עם הידיים, כך שהם יכסו אותם באופן שווה.
  4. אפו עד להתרככות למשך 25-30 דקות, תוך ערבוב לסירוגין.
  5. ערבבו בקערה גדולה את תפוחי האדמה האפויים, השעועית, החלפיניו והכוסברה.
  6. ערבבו בקערה קטנה את שאר המרכיבים.
  7. שפכו את תערובת הקערה הקטנה על גבי תערובת תפוחי האדמה וערבבו עד שכל המרכיבים היבשים מכוסים.
  8. הגישו חם לשולחן ושיהיה בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.