אוהבים תפוחי אדמה ומחפשים סלט טעים שאפשר להכין עימם? רגע לפני שאתם מתפתים להכין צ'יפס – מנה שאנחנו חוטאים לקרוא לה "סלט תפוחי אדמה" כדי להרגיש מעט יותר בריאים – כדאי שתכירו את המתכון הזה. הכינו את הסלט החלבי העשיר הזה שמגיע אלינו הישר ממקסיקו ולכן הופך כל ארוחה – גם את זו הפשוטה שאתם אוכלים מדי ערב – למעט יותר מיוחדת.
מקור תמונה:
tasteofhome
רכיבים למתכון לסלט תפוחי אדמה מקסיקני:
אופן הכנת המתכון לסלט תפוחי אדמה מקסיקני:
-
חממו מראש את התנור ל-220 מעלות.
-
הניחו את קוביות תפוחי האדמה בתבנית אפייה משומנת בגודל של 25X38 ס"מ, ושפכו מעליה את שמן הקנולה.
-
בזקו מעל ½ כפית מהמלח ואת הפלפל השחור, ועסו מעט את התבלינים על גבי תפוחי האדמה עם הידיים, כך שהם יכסו אותם באופן שווה.
-
אפו עד להתרככות למשך 25-30 דקות, תוך ערבוב לסירוגין.
-
ערבבו בקערה גדולה את תפוחי האדמה האפויים, השעועית, החלפיניו והכוסברה.
-
ערבבו בקערה קטנה את שאר המרכיבים.
-
שפכו את תערובת הקערה הקטנה על גבי תערובת תפוחי האדמה וערבבו עד שכל המרכיבים היבשים מכוסים.
-
הגישו חם לשולחן ושיהיה בתיאבון!