header

מתכון לעוגיות פקאן עטופות בקינמון

מתכון העוגיות נטולות הגלוטן הבא אמנם איננו דורש אפייה כלל, אך התוצאה איננה נופל ולו במעט מן העוגיות האפויות הקלאסיות. ניחוחותיו של ציפוי הקינמון שעל העוגיות יחד עם טעמיהם העשירים של הפקאן והשקדים ישלימו עבורכם את התמונה, ויגרמו לכם וליתר הסועדים לחטוף אותן בשניות מצלחת ההגשה.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגיות פקאן עטופות בקינמון מקור תמונה: bakeat350
רכיבים לעוגיות פקאן:
אגוזי פקאן - 2 כוסות (קצוצים וקלויים)
שקדים - 1 כוס (פרוסים)
חמאה - 50 גר'
גבינת שמנת - 50 גר'
תמצית וניל - 1 כפית
מלח - ¼ כפית
קינמון - 2 כפות
סוכר - ¼1 כוסות
אופן הכנת העוגיות פקאן:
  1. הקציפו בקערה את החמאה, גבינת השמנת, תמצית הווניל והמלח עד לקבלת מרקם אחיד.
  2. הוסיפו אל התערובת את הסוכר, הפקאנים והשקדים, ערבבו שנית והכניסו למקרר למשך כשעה או עד שהעיסה תתקשה.
  3. שימו את הקינמון בקערה נפרדת והניחו אותה בצד.
  4. הוציאו את העיסה מן המקרר, וצרו ממנה כדורים בעזרת כף.
  5. גלגלו את הכדורים בקערת הקינמון עד לקבלת ציפוי אחיד, הכניסו למקרר למשך כשעה נוספת ונשנשו בהנאה!
מקור: גילה ק.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.