המתכון הזה יהיה חביב במיוחד על ילדים שאוהבים תירס יותר מירקות רבים אחרים. הרכיבים הטריים שבקבבים האלו מרכיבים מנה טעימה ובריאה במיוחד, ויש לה גם צבע צהוב מרשים שאי אפשר להתעלם ממנו!
מקור תמונה:
rakskitchen
אופן הכנת קבב התירס:
-
גרדו את התירס לתוך קערה בינונית עד לקבלת מחית (אם היא נוזלית מדי, סננו את המים ושפכו אותם).
-
בתוך מעבד מזון, עבדו את הלחם עד לקבלת פירורים רכים.
-
הוסיפו את כל הרכיבים לקערה המכילה את התירס וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
-
חממו תנור ל-180 מעלות, רפדו תבנית בנייר אפייה ושמנו אותו היטב.
-
צרו קבבים בעובי הרצוי והניחו אותם על התבנית המרופדת. הכניסו לתנור עד להשחמה (כ-20 דקות), הוציאו והגישו חם.