לאלו מכם שקצרים בזמן ולא יכולים להכין מנות פסטה מורכבות, זה המתכון בשבילכם. תוך פחות מחצי שעה תוכלו ליהנות ממנה טעימה להפליא עם רכיבים פשוטים, ואם תבשלו את הפסטה ערב לפני, זמן ההכנה יתקצר אף יותר!
אופן הכנת הפסטה המהירה:
-
בקערה בינונית, ערבבו יחד פרמז'ן, מלח ופלפל.
-
חממו כף אחת של שמן זית במחבת עמוקה וגדולה ועל להבה בינונית. הוסיפו את השום וטגנו במשך חצי דקה.
-
הוסיפו למחבת עם השום את הפסטה המבושלת והפרמז'ן, ערבבו ובשלו כ-5 דקות.
-
הסירו מהאש, פזרו מעל המחבת פטרוזיליה טרייה וטפטפו את כף שמן הזית שנותרה. הגישו חם.