header

מתכון מהיר לפסטה

לאלו מכם שקצרים בזמן ולא יכולים להכין מנות פסטה מורכבות, זה המתכון בשבילכם. תוך פחות מחצי שעה תוכלו ליהנות ממנה טעימה להפליא עם רכיבים פשוטים, ואם תבשלו את הפסטה ערב לפני, זמן ההכנה יתקצר אף יותר!

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 3
רמת קושי: קל
מתכון מהיר לפסטה
רכיבים לפסטה המהירה:
שמן זית - 2 כפות
שום - מ- 2 שיניים (כתוש)
פסטה - 220 גר' (לינגוויני מבושלת)
מלח - ½ כפית
פלפל שחור - ¼ כפית
פטרוזיליה - ¼ כוס (קצוצה לעיטור, לא חובה)
גבינת פרמז'ן - ½ כוס (מגורדת)
אופן הכנת הפסטה המהירה:
  1. בקערה בינונית, ערבבו יחד פרמז'ן, מלח ופלפל.
  2. חממו כף אחת של שמן זית במחבת עמוקה וגדולה ועל להבה בינונית. הוסיפו את השום וטגנו במשך חצי דקה.
  3. הוסיפו למחבת עם השום את הפסטה המבושלת והפרמז'ן, ערבבו ובשלו כ-5 דקות.
  4. הסירו מהאש, פזרו מעל המחבת פטרוזיליה טרייה וטפטפו את כף שמן הזית שנותרה. הגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.