הודות למתכון הקציצות הנהדר הזה תוכלו להכין ארוחות צהריים דשנות, להוסיף אותן על גבי סלט ירקות או להגישן בתוך לחמנייה אהובה, ולצרוך 11 גרם חלבון ללא כל בעיה.
רכיבים לקציצות קינואה וטונה:
אופן הכנת הקציצות קינואה וטונה:
-
חממו את התנור מראש על 200 מעלות.
-
הכניסו לקערה בינונית את הטונה ומחית הבטטה וערבבו היטב.
-
הוסיפו לקערה שום, בצל ירוק, מיץ לימון, ביצה, יוגורט, חרדל, פלפל קאיין, פפריקה, קינואה ופירורי לחם וערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
-
צרו 6 קציצות באמצעות ידיכם.
-
הניחו את הקציצות על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, (רצוי לשמן את נייר האפייה קודם לכן), הכניסו לתנור ואפו במשך 20 דקות, כשרצוי להפוך אותן על צדן השני לאחר 10 הדקות הראשונות.
-
כפי שצוין קודם לכן, את הקציצות תוכלו להגיש בלחמנייה עם ירקות, כתוספת לסלט או בכל דרך אחרת שבה תחפצו.
מקור: רבקה.א