אם מתחשק לכם חטיף מהיר וטעים בבוקר, באמצע היום או אפילו בלילה לפני השינה (כמוני), זהו המתכון המושלם בשבילכם. זרקו את החטיפים ועברו לפשטידונת טעימה, שמושלמת גם עבור אירוח ואירועים מיוחדים.
אופן הכנת הפשטידות ברוקולי:
-
חממו את התנור ל-190 מעלות, ומזגו מעט שמן לתבנית אפייה של פשטידות או תבנית של עוגיות.
-
בתוך קערה בינונית, שברו את הביצים, הוסיפו להן את הברוקולי וערבבו יחד (ניתן להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם).
-
העבירו את העיסה מהקערה לתבנית ופזרו עליה את גבינת הצ'דר באופן שווה.
-
אפו למשך 15-12 דקות ובתיאבון!
מקור: אבי מורנו