למרק דגים יש גרסאות שונות במדינות רבות, אך זו שלפניכם וודאי תככב ביניהן. הדג העדין במתכון משתלב בצורה מצוינת עם יתר הרכיבים הטריים, מה שיוצר מרק טעים במיוחד עבור ימי החורף הקרירים.
מקור תמונה:
Sergey
אופן הכנת המרק דגים:
-
חממו 3 כפות שמן בסיר בינוני ומעל להבה בינונית-גבוהה.
-
הוסיפו לסיר את השומר, כרישה, סלרי, מרבית הפלפל האדום ואת השום. בשלו עד שהרכיבים יתרככו.
מקור תמונה:
Ankur Gulati
-
הוסיפו לסיר עם הירקות את היין והמים, הביאו לרתיחה, הנמיכו את הלהבה ובשלו עד שהירקות יהיו רכים ומוכנים לאכילה.
-
לאחר שהירקות התבשלו, הוסיפו לסיר עגבניות, תימין, קוביות דגים, מלח ופלפל וכסו אותו.
-
בשלו את המרק כ-10 דקות או עד שהדגים יתרככו, הגישו חם ופזרו מעל כל צלחת מעל מהפלפל האדום שנותר.
מקור: דוד כהן