header

מתכון לספגטי עם עגבניות שרי

אם אתם מאלה שבדרך כלל מכינים פסטה קלילה ברוטב עגבניות, אתם תאהבו את המתכון הבא! הוא קל להכנה, פשוט ובסופו מתקבל ספגטי נהדר עם עגבניות שרי ושום, שהוא גם צבעוני, גם בעל ריח משגע וגם ממכר במיוחד. קיים סיכוי גדול שבזמן האכילה תרגישו כאילו קפצתם לאיטליה, וסיכוי עוד יותר גדול שהמתכון יהפוך להיות אחד הקבועים שלכם! 

מתכון לספגטי עם עגבניות שרי: ספגטי עם עגבניות שרי

כמה טיפים לפני שנלמד איך מכינים פסטה עם עגבניות שרי:

ספגטי: אפשר להחליף את הספגטי בכל סוג אחר של פסטה.

עגבניות שרי: את העגבניות מומלץ להשאיר שלמות ולא לחצות לחצי, במהלך הבישול הן "מתפוצצות" ומגירות נוזלים. 

גבינת פטה: את הגבינה אפשר להמיר בפרמז'ן או גבינת בולגרית קשה.

להעשרת המנה: אפשר להוסיף זיתי קלמטה, בצל סגול, בצל ירוק.

סוכר: אינו רכיב חובה, אך הוא מעצים את הטעם. 

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לספגטי עם עגבניות שרי
רכיבים לספגטי עם עגבניות שרי:
ספגטי - חצי חבילה (250 גרם)
שמן זית - ½ כוס
שיני שום - 4 (קצוצות דק)
מלח - 1 כפית
סוכר - קורט
גבינת פטה - 200 גרם (להגשה מעל)
בזיליקום טרי - חופן עלים (ללא הגבועלים)
אופן הכנת ספגטי עם עגבניות שרי:
  1. מבשלים פסטה בסיר גדול עם מי מלח רותחים, תוך ערבוב מדי פעם, עד לדרגת אל - דנטה, מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
  2. מחממים מעט שמית זית במחבת גדולה ועמוקה.
  3. מוסיפים: שום, עגבניות שרי, פלפל, מלח, סוכר, מבשלים במשך כ-6-8 דקות, תוך כדי ערבוב עד שהעגבניות "מתפוצצות" והמיצים משתחררים.
  4. מוסיפים את הפסטה ואת שארית שמן הזית ומלח מערבבים היטב, ומבשלים כ- 2-3 דקות.
  5. מגישים בצלחת עמוקה, ומפזרים מעל גבינת פטה ועלי בזיליקום טריים - ואוכלים בהנאה! preperation
טיפ השף:
להעשרת הטעם אפשר להוסיף כפית צ'ילי גרוס.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.