אם אתם מאלה שבדרך כלל מכינים פסטה קלילה ברוטב עגבניות, אתם תאהבו את המתכון הבא! הוא קל להכנה, פשוט ובסופו מתקבל ספגטי נהדר עם עגבניות שרי ושום, שהוא גם צבעוני, גם בעל ריח משגע וגם ממכר במיוחד. קיים סיכוי גדול שבזמן האכילה תרגישו כאילו קפצתם לאיטליה, וסיכוי עוד יותר גדול שהמתכון יהפוך להיות אחד הקבועים שלכם!
כמה טיפים לפני שנלמד איך מכינים פסטה עם עגבניות שרי:
ספגטי: אפשר להחליף את הספגטי בכל סוג אחר של פסטה.
עגבניות שרי: את העגבניות מומלץ להשאיר שלמות ולא לחצות לחצי, במהלך הבישול הן "מתפוצצות" ומגירות נוזלים.
גבינת פטה: את הגבינה אפשר להמיר בפרמז'ן או גבינת בולגרית קשה.
להעשרת המנה: אפשר להוסיף זיתי קלמטה, בצל סגול, בצל ירוק.
סוכר: אינו רכיב חובה, אך הוא מעצים את הטעם.