header

מתכון לפסטה ברוטב פסטו

פסטה עם פסטו היא אחת המנות הקלילות והטעימות ביותר שאפשר להכין. מתקבלת מנה עסיסית ומרהיבה בגוון ירקרק מיוחד שאפשר בקלות להפוך לחלבית ולפזר מעל גבינה קשה מגורדת, ואפשר לוותר על הגבינה מעל ולהפוך אותה בקלות לטבעונית/פרווה.

את הוספת הרוטב אפשר לעשות בשתי דרכים: הראשונה כמו במתכון, לחמם את רוטב הפסטו במחבת, להוסיף את הפסטה, לערבב ולהגיש חם. הדרך השנייה היא לערבב את רוטב הפסטו עם מי הבישול בקערית, לצקת מעל את הפסטה, לערבב היטב ולהגיש קר. לא משנה באיזו דרך תבחרו, תקבלו מנה נהדרת שכיף לאכול גם קרה וגם חמה.

מתכון לפסטה פסטו: פסטה עם רוטב פסטו

כמה טיפים לפני שנלמד איך מכינים ספגטי ברוטב פסטו:

הספגטי: את הספגטי כמובן אפשר להחליף בכל סוג שתרצו, רק אל תשכחו לשמור כוס ממי הבישול.

רוטב פסטו: אפשר לרכוש רוטב פסטו מוכן ואפשר להכין לבד כמו במתכון הבא רוטב פסטו ביתי.

גבינת פרמז'ן: את גבינת הפרמז'ן המגורדת מעל אפשר להחליף בכל גבינה קשה אחרת.

תיבול: לפני ההגשה, אם צריך לתקן טעמים, תבלו עם קורט מלח ופלפל. אין צורך להעמיס בתבלינים אחרים, כי טעם הפסטו מספיק עשיר.

שדרוג המנה: אפשר להוסיף זיתי קלמטה, קוביות חזה עוף, רצועות סלמון, עגבניות שרי ועוד...

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לפסטה ברוטב פסטו
רכיבים לפסטה פסטו:
ספגטי - חבילה (500 גרם)
רוטב פסטו - 4-5 כפות
מלח - 2 כפות
גבינת פרמז'ן מגוררת - 100 גרם (להגשה מעל)
צנוברים - ¼ כוס
בזיליקום טרי - חופן עלים
אופן הכנת פסטה פסטו:
  1. בסיר גדול עם מי מלח, מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  2. מסננים את הפסטה, ושומרים כוס ממי הבישול.
  3. מחממים מחבת רחבה עם רוטב הפסטו על אש נמוכה-בינונית.
  4. מוסיפים ¾ כוס מים, ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם מעט.
  5. מוסיפים את הפסטה המסוננת, מערבבים ומטגנים כדקה.
  6. מגישים בצלחות עמוקות, מגרדים מעל גבינת פרמז'ן, מפזרים צנוברים ועלי בזיליקום (לא חובה), ומגישים חם. preperation
טיפ השף:
להעשרת המנה אפשר להוסיף 250 מ"ל שמנת מתוקה לבישול.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.