״רוקי רואד״ (דרך סלעית) הוא חטיף שוקולד מתקתק שקיבל את שמו מצורתו הגבשושית ומלאת האגוזים. אם תרצו להכין לעצמכם חטיף שכזה עם תוספת מזרח-תיכונית מדליקה כמו חלווה – השתמשו במתכון הבא, וצרו לכם חטיף מיוחד במינו עם טעמים בלתי רגילים שאפשר לנשנש בלי סוף.
רכיבים לחטיף רוקי רואד חלווה:
אופן הכנת חטיף רוקי רואד חלווה:
-
בקערה גדולה ערבבו יחד את כל הרכיבים בעדינות. ככל שתהיו עדינים ותערבבו בזהירות תוכלו לשמור על החלווה בחתיכות גדולות.
-
שפכו את התערובת לתוך תבנית לחם מפלסטיק.
-
הכניסו למקפיא עד להתמצקות.
-
הוציאו את חטיף הרוקי רואד מהתבנית, פרסו אותו לפרוסות ואכלו בהנאה. בתיאבון!