header

מתכון בריא לשיבולת שועל עם פטל ושקדים

מנה אחת מהמתכון הבא מכילה 11 גרם סיבים ו-7 גרם חלבון, מה שיבטיח לכם תחושת שובע עד לשעות הצהריים. משום שכל כף מהארוחה הזו תמלא את פיכם בטעם נהדר, לא תרצו לוותר על פינוק הבוקר הזה באף יום בשבוע. החדשות הטובות הן שמדובר במתכון שתוכלו להכין 3 ימים לפני האכילה!

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון בריא לשיבולת שועל עם פטל ושקדים מקור תמונה: delightfulemade
רכיבים לשיבולת שועל עם פטל:
חלב קוקוס - 1 כוס
פטל - 1 כוס (קפוא)
זרעי צ'יה - 2 כפיות
סירופ מייפל - 6 כפיות
שקדים - 2 כפות (קצוצים)
אופן הכנת השיבולת שועל עם פטל:
  1. הניחו את שיבולת השועל, הפטל, זרעי הצ'יה וסירופ המייפל בצנצנת. הוסיפו כ-¾ מחלב הקוקוס וערבבו היטב עד ששיבולת השועל מכוסה כולה.
  2. כסו את הצנצנת במכסה ואחסנו במקרר למשך הלילה.
  3. בבוקר, הוסיפו את שאר חלב הקוקוס וערבבו, כדי להחזיר למעלה את שיבולת השועל ששקעה אל תחתית הצנצנצת. הוסיפו שקדים ואכלו בתאבון!
מקור: בתיה.ז
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.