מנה אחת מהמתכון הבא מכילה 11 גרם סיבים ו-7 גרם חלבון, מה שיבטיח לכם תחושת שובע עד לשעות הצהריים. משום שכל כף מהארוחה הזו תמלא את פיכם בטעם נהדר, לא תרצו לוותר על פינוק הבוקר הזה באף יום בשבוע. החדשות הטובות הן שמדובר במתכון שתוכלו להכין 3 ימים לפני האכילה!
רכיבים לשיבולת שועל עם פטל:
אופן הכנת השיבולת שועל עם פטל:
-
הניחו את שיבולת השועל, הפטל, זרעי הצ'יה וסירופ המייפל בצנצנת. הוסיפו כ-¾ מחלב הקוקוס וערבבו היטב עד ששיבולת השועל מכוסה כולה.
-
כסו את הצנצנת במכסה ואחסנו במקרר למשך הלילה.
-
בבוקר, הוסיפו את שאר חלב הקוקוס וערבבו, כדי להחזיר למעלה את שיבולת השועל ששקעה אל תחתית הצנצנצת. הוסיפו שקדים ואכלו בתאבון!
מקור: בתיה.ז