את האבטיח לא חייבים לאכול בסוף הארוחה, וטעמו המתקתק יכול לשמש אתכם גם בשלל מנות אחרות. במתכון הבא תוכלו להכין במהירות ובקלות דג עם סלסת אבטיח, ולזכות במנה ייחודית שכל האורחים ייהנו ממנה.
מקור תמונה:
taste
אופן הכנת הפילה דג:
-
מניחים את הדגים על מגש מרופד בנייר כסף.
-
מערבבים שום, שמן זית, צ'ילי ופטרוזיליה בקערה קטנה.
-
מורחים את התערובת על גבי הדגים וצולים על גריל שחומם מראש למשך 3-4 דקות.
אופן הכנת הסלסה:
-
מכינים את הסלסה: מערבבים יחד את האבטיח, הבצל, מיץ הלימון והשמן.
-
מגישים את הדגים לצד סלסת האבטיח.
מקור: דליה.כ