רוצים להוסיף קצת תיבול למזון של ילדיכם אך חוששים להגזים בטעמים? הטריק הוא לדעת באיזה תיבול להשתמש ובכמה ממנו, ובמתכון הבא תוכלו להכיר לילדים שלכם את טעמו הנהדר של הבזיליקום עם מחית בטטה שאף תינוק לא יסרב לה!
רכיבים למתכון למחית בטטה ובזיליקום:
אופן הכנת המתכון למחית בטטה ובזיליקום:
-
קלפו את הקליפה מהבטטה וחתכו אותה לקוביות בגודל שווה.
-
על להבה גבוהה הרתיחו מים בסיר, ולאחר הרתיחה הנמיכו את עוצמת הלהבה, שימו בתוכו את הבטטה והביאו את המים שוב לרתיחה.
-
הפחיתו את עוצמת הלהבה שוב ובשלו על סף רתיחה למשך 15 דקות, עד שהבטטה מתרככת.
-
סננו את הבטטה והעבירו אותה לבלנדר.
-
הוסיפו לבלנדר את עלי הבזיליקום וערבלו את הכל עד שיתקבל מרקם של פירה.
-
הוסיפו שמן זית, ערבבו והאכילו את התינוק.