header

מתכון לסלט נודלס בטטה מתקתק ברוטב פסטו-אבוקדו

המתכון הבא יהפוך לאחת המנות האהובות על כל בני הבית בזכות השילוב הטעים והמעניין של חמוץ עם מתוק. רצועות הבטטה הדקות יחד עם רוטב האבוקדו ישנו את תפיסת העולם שלכם לגבי שילוב מרכיבים שונים מן הקצה האחד לשני.
זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט נודלס בטטה מתקתק ברוטב פסטו-אבוקדו מקור תמונה: savorynothings
רכיבים לרוטב אבוקדו:
אבוקדו - ½ (קלוף)
מיץ לימון - מ-1 לימון
כוסברה - חופן
אגוזי מקדמיה - 2 כפות (או אגוזי מלך)
מים - ¼ כוס
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
רכיבים לסלט נודלס בטטה:
שמן זית - 2 כפות
גרעיני תירס - מ-1 קלח (טריים ומנותקים מהקלח)
בטטה - 1 (קלופה וחתוכה לספירלה או רצועות דקות)
מים - 3 כפות
שעועית שחורה - 400 גרם (מסוננת ושטופה מקופסת שימורים)
בצל סגול - ½ (קצוץ)
קייל - 2 כוסות (עלים צעירים, או עלי בייבי)
אופן הכנת הרוטב אבוקדו:
  1. הכניסו את כל רכיבי הרוטב למעבד מזון והפעילו למשך מספר שניות, עד לאיחוד כל החומרים יחדיו. הניחו בצד או בקירור עד להגשה.
אופן הכנת הסלט נודלס בטטה:
  1. חממו במחבת בינונית כף אחת של שמן זית וצלו בתוכה את גרעיני התירס הטריים עד להזהבתם, הוציאו אותם מהמחבת והניחו בצד.
  2. חממו את כף השמן השנייה באותה המחבת והוסיפו את רצועות הבטטה. טגנו אותן קלות למשך כדקה אחת, וצקו פנימה את 3 כפות המים אגב ערבוב מתמיד עד שהמים מתאדים לחלוטין והרצועות נעשות מעט רכות, כ-5-7 דקות.
  3. בינתיים הכינו את הרוטב.
  4. לאחר שהרוטב מוכן, סדרו את מרכיבי הסלט בקערה גדולה, ערבבו מעט, צקו מעל הכל את הרוטב והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.