המתכון הבא יהפוך לאחת המנות האהובות על כל בני הבית בזכות השילוב הטעים והמעניין של חמוץ עם מתוק. רצועות הבטטה הדקות יחד עם רוטב האבוקדו ישנו את תפיסת העולם שלכם לגבי שילוב מרכיבים שונים מן הקצה האחד לשני.
אופן הכנת הרוטב אבוקדו:
-
הכניסו את כל רכיבי הרוטב למעבד מזון והפעילו למשך מספר שניות, עד לאיחוד כל החומרים יחדיו. הניחו בצד או בקירור עד להגשה.
אופן הכנת הסלט נודלס בטטה:
-
חממו במחבת בינונית כף אחת של שמן זית וצלו בתוכה את גרעיני התירס הטריים עד להזהבתם, הוציאו אותם מהמחבת והניחו בצד.
-
חממו את כף השמן השנייה באותה המחבת והוסיפו את רצועות הבטטה. טגנו אותן קלות למשך כדקה אחת, וצקו פנימה את 3 כפות המים אגב ערבוב מתמיד עד שהמים מתאדים לחלוטין והרצועות נעשות מעט רכות, כ-5-7 דקות.
-
בינתיים הכינו את הרוטב.
-
לאחר שהרוטב מוכן, סדרו את מרכיבי הסלט בקערה גדולה, ערבבו מעט, צקו מעל הכל את הרוטב והגישו.