הצירוף הלא שגרתי של כל רכיבי הסלט הזה אמנם ישמע מעט מוזר לחלקכם, אך הם משתלבים בצורה מושלמת זה עם זה ליצירת סלט טעים להפליא. האבוקדו והתותים שנמצאים כעת בשיאם יהפכו את הסלט לטעים במיוחד ולכזה שכל בני המשפחה ייהנו ממנו.
מקור תמונה:
Alpha
רכיבים למתכון לסלט עוף ותותים:
אופן הכנת המתכון לסלט עוף ותותים:
-
חתכו את התותים לרבעים והניחו אותם בקערה בצד.
מקור תמונה:
Shaine Mata
-
בצלוחית עמוקה, טרפו יחד שמן זית עם חומץ בלסמי, סוכר, טרגון, מלח ופלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
-
הניחו את חזה העוף בקערה, מזגו מעליו מחצית מכמות הרוטב שהכנתם, עסו אותו והכניסו למקרר לחצי שעה עד שעתיים.
-
הוציאו את חזה העוף מהמקרר לאחר ההשריה שלו, חממו מחבת נון סטיק על להבה בינונית-גבוהה והניחו עליה את חזה העוף. טגנו את חזה העוף במשך 3 דקות על צדו האחד, הפכו אותו וטגנו במשך 3 דקות נוספות על צדו השני.
-
הנמיכו את הלהבה שעליה המחבת לנמוכה-בינונית, השאירו את העוף על המחבת למשך 20-25 דקות והפכו אותו כל 5 דקות לערך.
-
בקערה גדולה, הניחו את התרד, האבוקדו התותים והבצל, צקו מעליהם את הרוטב שנותר וערבבו את כל הרכיבים יחדיו.
-
הוציאו את העוף מהמחבת, הניחו אותו בצד לחמש דקות ופרסו אותו לפרוסות בעובי רצוי. הניחו את פרוסות העוף על הסלט והגישו.
מקור: אביחי.ש