המתכון הבא משלב בתוכו כל כך הרבה טעמים ומרקמים, שהוא פשוט תענוג שאי אפשר למצוא רבים כמוהו. אנחנו ממליצים להגיש את הבראוניז האלה לילדים שלכם עם הרבה קצפת מעל, שתהפוך את הקינוח המפנק הזה לטעים עוד יותר.
אופן הכנת העוגת גבינה מנטה:
-
חממו את התנור מראש ל-180 מעלות.
-
טרפו את גבינת השמנת עד שהיא נעשית חלקה.
-
הוסיפו לגבינה סוכר, ביצים, תמצית וניל וצבע מאכל, וטרפו עד שהתערובת נעשית חלקה.
-
קפלו לתוך התערובת את השוקולד צ'יפס והניחו בצד.
אופן הכנת הבראוניז:
-
טרפו את הרכיבים היבשים עד שהם משתלבים יחדיו.
-
הוסיפו את החמאה והביצים וטרפו עד שמתקבלת תערובת חלקה.
-
מלאו כוסות בתבנית מאפינס עד לרבע עם תערובת הבראוניז, ולאחר מכן עוד חצי עם תערובת עוגת הגבינה והמנטה.
-
אפו למשך 25-30 דקות, ולאחר מכן הוציאו מהתנור, תנו למאפה להתקרר והגישו. בתיאבון!