header

מתכון לבראוניז שוקולד, מנטה וגבינה

המתכון הבא משלב בתוכו כל כך הרבה טעמים ומרקמים, שהוא פשוט תענוג שאי אפשר למצוא רבים כמוהו. אנחנו ממליצים להגיש את הבראוניז האלה לילדים שלכם עם הרבה קצפת מעל, שתהפוך את הקינוח המפנק הזה לטעים עוד יותר. 

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 12
רמת קושי: קל
רכיבים לעוגת גבינה מנטה:
גבינת שמנת - 225 גרם (מרוככת)
סוכר - 50 גרם
ביצה - 1
תמצית מנטה - ½ כפית
צבע מאכל ירוק - 4 טיפות
שוקולד צ'יפס - 175 גרם
רכיבים לבראוניז:
קמח - 60 גרם
סוכר - 200 גרם
אבקת קקאו - 40 גרם
חמאה - 115 גרם (מומסת)
אופן הכנת העוגת גבינה מנטה:
  1. חממו את התנור מראש ל-180 מעלות.
  2. טרפו את גבינת השמנת עד שהיא נעשית חלקה.
  3. הוסיפו לגבינה סוכר, ביצים, תמצית וניל וצבע מאכל, וטרפו עד שהתערובת נעשית חלקה.
  4. קפלו לתוך התערובת את השוקולד צ'יפס והניחו בצד.
אופן הכנת הבראוניז:
  1. טרפו את הרכיבים היבשים עד שהם משתלבים יחדיו.
  2. הוסיפו את החמאה והביצים וטרפו עד שמתקבלת תערובת חלקה.
  3. מלאו כוסות בתבנית מאפינס עד לרבע עם תערובת הבראוניז, ולאחר מכן עוד חצי עם תערובת עוגת הגבינה והמנטה.
  4. אפו למשך 25-30 דקות, ולאחר מכן הוציאו מהתנור, תנו למאפה להתקרר והגישו. בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.