לחם בננות הוא סוג טעים ומתוק של מאפה דמוי עוגה, פשוט להכנה ומתוק במיוחד. אנחנו רוצים ללמד אתכם איך להכין אותו בגרסת המאפינס שלו – יחד עם שדרוג של שוקולד צ׳יפס מריר, שהופך את כל העסק לתענוג אמיתי ומומלץ. אז הפשילו שרוולים והכינו לעצמכם בקלות קינוח נהדר שמתאים למשפחה וגם לאירוח.
מקור תמונה:
tasty.co
רכיבים למאפינס לחם בננה ושוקולד מריר:
אופן הכנת מאפינס לחם בננה ושוקולד מריר:
-
חממו תנור מראש ל-180 מעלות.
-
הניחו את הבננות בקערה גדולה ומעכו אותן באמצעות מזלג. הוסיפו לקערה את הביצים וערבבו היטב.
-
הוסיפו לקערה את שאר המרכיבים הרטובים: היוגורט, החלב, סירופ המייפל ותמצית הווניל, וערבבו היטב.
-
הוסיפו לקערה את שאר המרכיבים היבשים וערבבו היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
-
קפלו את השוקולד צ׳יפס לתוך התערובת.
-
שמנו מעט תבנית שקעים למאפינס וחלקו את התערובת בצורה שווה בין השקעים.
-
הכניסו לתנור ואפו למשך 30-35 דקות, או עד שניתן להכניס קיסם במרכז כל מאפין והוא ייצא נקי.
-
צננו למשך 10 דקות ושיהיה בתיאבון.