header

מתכון למאפינס לחם בננה ושוקולד מריר

לחם בננות הוא סוג טעים ומתוק של מאפה דמוי עוגה, פשוט להכנה ומתוק במיוחד. אנחנו רוצים ללמד אתכם איך להכין אותו בגרסת המאפינס שלו – יחד עם שדרוג של שוקולד צ׳יפס מריר, שהופך את כל העסק לתענוג אמיתי ומומלץ. אז הפשילו שרוולים והכינו לעצמכם בקלות קינוח נהדר שמתאים למשפחה וגם לאירוח.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות יחידות: 12
רמת קושי: קל
מתכון למאפינס לחם בננה ושוקולד מריר מקור תמונה: tasty.co
רכיבים למאפינס לחם בננה ושוקולד מריר:
בננות - 3 (בשלות מאוד)
יוגורט יווני - ½ כוס (175 גרם)
חלב - ½ כוס (אפשר להחליף במשקה שקדים)
סירופ מייפל - ½ כוס (170 גרם)
תמצית וניל - 1 כפית
אבקת קקאו כהה - ½ כוס (60 גרם)
מלח - ½ כפית
שוקולד צ׳יפס מריר - ½ כוס (90 גרם)
אופן הכנת מאפינס לחם בננה ושוקולד מריר:
  1. חממו תנור מראש ל-180 מעלות.
  2. הניחו את הבננות בקערה גדולה ומעכו אותן באמצעות מזלג. הוסיפו לקערה את הביצים וערבבו היטב.
  3. הוסיפו לקערה את שאר המרכיבים הרטובים: היוגורט, החלב, סירופ המייפל ותמצית הווניל, וערבבו היטב.
  4. הוסיפו לקערה את שאר המרכיבים היבשים וערבבו היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
  5. קפלו את השוקולד צ׳יפס לתוך התערובת.
  6. שמנו מעט תבנית שקעים למאפינס וחלקו את התערובת בצורה שווה בין השקעים.
  7. הכניסו לתנור ואפו למשך 30-35 דקות, או עד שניתן להכניס קיסם במרכז כל מאפין והוא ייצא נקי.
  8. צננו למשך 10 דקות ושיהיה בתיאבון.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.