כמה שהיא פשוטה, ככה הפריטטה הזו עשירה וטעימה - הוכחה מושלמת לכך שלא צריך מרכיבים מיוחדים כדי לעשות אוכל טוב. המנה הזאת היא משביעה, קלילה ופשוטה מספיק בשביל להיות חלק מארוחות הבוקר, הצהריים או הערב שלכם.
אופן הכנת הפריטטה ברוקולי:
-
הכניסו את תפוחי האדמה וציר העוף למחבת גדולה ועמוקה שמותאמת לבישול בתנור. הרתיחו עם מכסה ואז הסירו אותו ותנו לתוכן המחבת להתבשל עוד 10 דקות על להבה מעט חלשה יותר, עד שתפוחי האדמה מתרככים ורוב הנוזלים נספגו.
-
הוסיפו את שמן הזית, הברוקולי והבצל, ערבבו וטגנו למשך עוד דקה.
-
הנמיכו את עוצמת החום ללהבה בינונית, כסו את המחבת ובשלו למשך 4 דקות.
-
בזמן הזה חממו את התנור שלכם למצב גריל, וכאשר הברוקולי שלכם רך הוסיפו למחבת את הגבינה והביצים וערבבו במהירות.
-
טגנו על להבה בינונית עד שקצוות הפריטטה מתקשים ואז העבירו אותה לתנור.
-
אפו עד שחלקה העליון של הפריטטה מזהיב והביצים התקשו, התהליך אמור לקחת כ-8 דקות.
-
הוציאו מהתנור ואיכלו בתיאבון.
מקור: רחלי קורץ