header

כריך גבינת צ'דר וברוקולי

ברוקולי הוא ירק בריא במיוחד, את זה כולם יודעים, אך אם אתם רוצים לאכול ממנו יותר ואולי אפילו לשכנע את ילדכם ליהנות ממנו – הכינו את הכריך הבא, שמשלב את כל הבריאות של הברוקולי עם גבינת צ'דר מותכת בכריך שעובר חריכה קצרה על מחבת. טעים, פשוט ומעולה כארוחה להפסקת 10 או לצהריים.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
כריך גבינת צ'דר וברוקולי מקור תמונה: two peas & their pod
רכיבים לכריך גבינת צ'דר וברוקולי:
לחם - 8 פרוסות
ראש ברוקולי - 1 (מופרד לפרחים)
גבינת צ'דר - 1 כוס (מגוררת או פרוסה דק-דק)
שמן זית - 2 כפות
מלח - לפי הטעם
חמאה לא מומלחת - לפי הטעם
פלפל שחור - ¼ כפית
אופן הכנת הכריך גבינת צ'דר וברוקולי:
  1. חממו תנור מראש ל-200 מעלות.
  2. על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, מרחו את שמן הזית הניחו עליו את פרחי הברוקולי ותבלו במלח ובפלפל. אפו אותם למשך 10 דקות ובסיום הוציאו מן התנור והניחו בצד.
  3. חממו מחבת על הכיירים; מרחו חמאה על פרוסת לחם אחת והניחו אותה על המחבת, כשהצד המרוח מופנה כלפי מטה.
  4. זרו על הצד של הפרוסה המטגנת המופנה כלפי מעלה מעט גבינה ועליה פזרו כמה מפרחי הברוקולי האפויים. פזרו עוד קצת גבינה מעל הפרחים.
  5. אפשרו לגבינה להימס מעט על הלחם והברוקולי, ואז כסו אותם בפרוסה נוספת של לחם.
  6. בשלו את הכריך על שני הצדדים שלו, למשך 5 דקות לכל צד או עד שהגבינה מותכת מספיק כדי להחזיק את הכל יחד.
  7. חזרו על התהליך עם 6 הפרוסות הנוספות. בסיום חתכו כל כריך לחצי והגישו או ארזו. בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.