לפי "חברות מבשלות", המתכון הזה הוא דיאטטי ועל כן אין חשש מקלוריות מיותרות, ושלא נדבר על החומרים המשמרים שיש בסלטים הקנויים.
מקור תמונה:
womenfriends
אופן הכנת הסלט חציל בטחינה:
-
צולים את החציל עם קליפתו על להבה פתוחה או במחבת פסים, עד שהחציל צלוי ורך מכל צדיו.
מקור תמונה:
womenfriends
-
כשהחציל מתקרר, מקלפים ומסירים את העוקץ, מניחים על קרש חיתוך וקוצצים אותו בסכין חדה.
מקור תמונה:
womenfriends
-
מניחים בקערה, מוסיפים את המיונז, מיץ הלימון, השום הכתוש והתבלינים ומערבבים.
מקור: "חברות מבשלות"