מחפשים מנת בקר טעימה במיוחד? הכירו את זו שמגיעה הישר מאימא רוסיה הקרירה, שתחמם את לבכם ובטנכם במהירות! בניגוד למנות רבות שמגיעות מהמטבח העדתי הזה, שכוללות במקור חמאה וחלב, התבשיל שנציג בפניכם הוא כשר, ולכן מושלם עבור כל ארוחה בשרית. אז קדימה, הפשילו שרוולים והתחילו להכין את המנה הנהדרת הזו, שנקראת בשר סטרוגנוף.
אופן הכנת הבשר סטרוגנוף:
-
חממו שמן על מחבת על להבה נמוכה-בינונית, וטגנו את הבצל והפטריות עד להשחמה. הסירו אותם מהאש והניחו בצד.
-
טגנו את הסטייק החתוך על להבה גדולה למשך 3-5 דקות.
-
הוסיפו למחבת את הציר, החרדל והבצל והפטריות המטוגנים מהסעיף הראשון.
-
שפכו את קרם הקוקוס ורסק העגבניות, כסו את המחבת עם מכסה ותנו לתערובת להתבשל עד לקבלת מרקם רך.
-
הגישו חם לשולחן ובתיאבון!
טיפ השף:
טיפ: ניתן להגיש מעל מחית תפוחי אדמה או אורז.