מעטים האנשים שלא אוהבים לאכול חזה עוף, לרוב בצורתו הממכרת כשניצל. עם זאת, ישנם מתכונים שונים המשלבים מרינדות וטעמים מיוחדים שמעניקים לו עושר של תבלינים ההופכים אותו ממנה פשוטה למדהימה. מתכון שכזה תוכלו לגלות כאן לפניכם, בו קיים מצרך אחד שגורם לכל הרכיבים האחרים להתחבר לכדי חגיגת טעמים – טחינה.
מקור תמונה:
cookinglight
רכיבים לחזה עוף במרינדת טחינה:
אופן הכנת החזה עוף במרינדת טחינה:
-
הניחו את כל 10 המצרכים הראשונים בקערה וערבבו היטב.
-
הוסיפו פנימה את חתיכות חזה העוף ועסו אותן היטב בידיכם.
-
העבירו את תכולת הקערה אל שקית אטימה, סגרו אותה היטב והניחו במקרר ללילה שלם או לפחות ל-8 שעות.
-
חממו מחבת פסים ל-200 מעלות ורססו שמן.
-
הניחו את חתיכות חזה העוף על המחבת ופזרו מעליהן מלח, צלו אותן מכל צד כ-4 דקות או עד שהן משחימות.
-
הסירו את העוף מהמחבת והגישו לצד סלט ירקות טרי ואורז, כאשר אתם יכולים לזלף מעט מהמרינדה מעל המנה.
טיפ השף:
מומלץ לשמור את המרינדה לזילוף מעל המנה ולהגיש את חזה העוף לצד אורז וסלט ירקות טרי.