header

מתכון לטארט בצל עם גבינת עיזים

האורחים דופקים בדלת, או שאולי סתם מתחשק לכם להכין לעצמכם מאפה טעים, ריחני ומהיר? כך או כך, נסו את מתכון טארט הבצל עם גבינת עיזים שלפניכם ותיהנו ממנה מעולה עם 5 מרכיבים בלבד שתיקטוף עבורכם מחמאות ותשאיר את כל הסועדים עם טעם של עוד.
זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לטארט בצל עם גבינת עיזים מקור תמונה: bbcgoodfood
רכיבים למאפה בצל וגבינת עיזים:
בצק עלים - 225 גרם (קנוי)
בצל מקורמל - כל הכמות (ראו מתכון למטה)
גבינת עיזים - 2 גלילים (100 גרם כל אחד)
טימין - 4 גבעולים (טריים)
שמן זית - מעט
רכיבים לבצל מקורמל:
חמאה - ½ חבילה (50 גרם)
בצלים - 12 יחידות (קטנים, חצויים ופרוסים דק - כ-600 גרם)
סוכר - 1 כפית
אופן הכנת המאפה בצל וגבינת עיזים:
  1. חממו תנור לטמפרטורה של 200 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה.
  2. פרשו את בצק העלים על משטח מקומח מעט וחתכו לארבעה חלקים. בעזרת סכין, סמנו בבצק דפנות בעובי 1 ס"מ מסביב, והניחו במרכז כל ריבוע מלית בצל ומעל פרוסות גבינת עיזים וגבעול טימין.
  3. זלפו מעט שמן זית מעל ואפו במשך 15-20 דקות או עד לקבלת גוון חום-זהוב בבצק העלים והגישו.
אופן הכנת הבצל מקורמל:
  1. המיסו חמאה בסיר גדול, הוסיפו את הבצל הפרוס ובשלו עם מכסה למשך כ-10 דקות עד להתרככות.
  2. הסירו את המכסה, הוסיפו את הסוכר ובשלו עוד כ-15-20 דקות, או עד שכל הנוזל מתאדה והבצל נעשה זהוב.
  3. הוציאו לכלי והמשיכו את המתכון, או חלקו למנות והקפיאו עד כחודש ימים.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.