ידוע ששוקו חם הולך מצוין עם קצפת מעל, אבל האם חשבתם פעם להוסיף חמאת בוטנים למשקה הנהדר הזה? אם כן וגם אם לא, אתם מוזמנים להכיר את המתכון למשקה החדש שיהפוך ללהיט בקרב בני המשפחה והחברים שלכם.
רכיבים לקצפת בטעם חמאת בוטנים:
אופן הכנת הקצפת בטעם חמאת בוטנים:
-
אל קערה בינונית שבה נמצאת השמנת המוקצפת, הכניסו את חמאת הבוטנים, אבקת הסוכר והווניל. ערבבו היטב ובעדינות והעבירו את התכולה אל שקית זילוף עם צנתר כוכב גדול.
-
הכניסו למקרר עד לשימוש.
אופן הכנת השוקו חם:
-
הכניסו את כל מרכיבי המשקה אל קלחת או סיר בגודל בינוני, חממו מעל להבה בינונית עד שהחמאה והשוקולד נמסים וערבבו למשך כל זמן הבישול. חשוב מאוד שלא להביא את התערובת לרתיחה!
-
צקו את המשקה אל 4 ספלים, הוסיפו את הקצפת וקשטו עם עוגיות, סירופ שוקולד וכל תוספת דומה אחרת.
טיפ השף:
מומלץ לקשט בסירופ שוקולד ומייפל, ולפזר מעל עוגיות מצופות ממש כמו בתמונה.