header

מתכון לסטייק עם תפוחי אדמה ושעועית ירוקה

אין כמו סטייק חם לארוחת הערב או אפילו הצהריים, וכשמצוותים לו תפוחי אדמה ושעועית ירוקה, מתקבלת ארוחה טעימה ומשביעה במיוחד. 15 דקות השקעה בלבד יביאו לכם את המנה הנפלאה הבאה שתוכלו ליהנות ממנה בכל יום בשבוע.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לסטייק עם תפוחי אדמה ושעועית ירוקה
רכיבים לסטייק עם תפוחי אדמה:
תפוחי אדמה - 400 גרם (קטנים)
שעועית ירוקה - 340 גרם (קפואה)
תרסיס שמן - מעט (לשימון המחבת)
סטייק פילה - 450 גרם
מחית מיסו - 1 כף (או ½ כפית חרדל)
ג'ינג'ר - 1 כפית (טרי טחון)
סוכר - 1 כפית
שמן שומשום - ½ כפית
שמן - 2 כפות (כל שמן צמחי לבחירתכם)
מלח - ¼ כפית
פלפל שחור - ¼ כפית
אופן הכנת הסטייק עם תפוחי אדמה:
  1. נקבו את תפוחי האדמה כמה פעמים עם סכין, הניחו בתוך כלי מתאים למיקרוגל וכסו אותו. הכניסו את הכלי למיקרוגל על עוצמה גבוהה במשך 5-6 דקות, עד שתפוחי האדמה יתרככו.
  2. הכינו את השעועית הירוקה הקפואה לפי ההוראות שמופיעות על גבי השקית.
  3. בזמן שתפוחי האדמה והשעועית מתבשלים, צפו מחבת גריל בתרסיס שמן וחממו על להבה בינונית- גבוהה.
  4. תבלו את הסטייק במלח ופלפל וטגנו אותו במשך 2-3 דקות על כל צד.
  5. בינתיים ערבבו בקערה מיסו (או חרדל), חומץ אורז, ג'ינג'ר, סוכר ושמן שומשום. הוסיפו שמן וטרפו יחד.
  6. פרסו את תפוחי האדמה לרצועות בעובי ½ ס"מ, חתכו כל רצועה לחצי וחלקו את הרצועות ואת השעועית הירוקה בין 4 צלחות.
  7. טפטפו מעל כל מנת סטייק את הרוטב והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.